Jamie Bower v temném klipu "Death / Rebirth" připomíná Hannibala Lectera

02.05.2024 17:04 - Kateřina Spacek | foto: Zak Pinchin

Jamie Bower se může pochlubit pestrou hudební kariérou. Nejprve zazářil jako frontman rockové kapely Counterfeit, během následné sólové cesty si pohrával s žánry. Jeho pojetí gospelu mohli posluchači ocenit třeba ve skladbách jako "Run On" nebo "I Am", v songu "Heaven In Your Eyes" se zase na moment obrátil ke country.

Nyní spolu s bubeníkem Kylem Adamsem dali dohromady nový projekt BloodMagic a posluchačům naservírovali první singl nazvaný "Death / Rebirth". A nemusíte se bát, prvky všudypřítomného country tenkrát démonický Vecna ze "Stranger Things" nechal za sebou.

Nová písnička se nese spíše v duchu nadupaného thrash metalu a to se vším všudy! Příznivcům anglického umělce zaplesá srdce nad tvrdými riffy a rytmy, nechybí ani trocha téměř corového řevu.

Skladbu samozřejmě doprovází i videoklip. Jak už ale název skladby napovídá, nejde o nic jemného. Hned v úvodu se divákům naskytne pohled na zpěváka, který má kolem krku zvláštní koženou masku, kterou si pomalu nasazuje, takže poté připomíná sadomasochistickou verzi Hannibala Lectera. Příběh, který se odehrává zčásti v prázdné budově a ve vaně, ve které Bowera topí do latexového oblečku oblečená osoba, přináší vizuálně silnou, ale zároveň poměrně drsnou podívanou.

Uvidíme, s čím Bower se svým novým projektem přijde příště. Začátek totiž působí více než slibně.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY